Wordt je huid ouder?

Cosmetische Acupunctuur is een effectief, veilig, pijnloos, natuurlijk en economisch alternatief voor plastische chirurgie en botox. Het verjongt en verfrist je gezicht op natuurlijke wijze.

Zomer ACTIE!

  • Behandeling van 1u
  • Laagdrempelig uitproberen

NU €65

€75

Wat als je niet meer blij bent met je huid

We worden allemaal ouder. Maar wat als je al een tijdje in de spiegel kijkt, en je je onzeker voelt over je huid? Of als je niet blij bent met wat je ziet? 

Fijne rimpels en lijntjes, oneffenheden, of een bleke huid… Je wil er graag vanaf, maar wat je tot nu toe hebt geprobeerd werkt niet en je wil niets in je huid spuiten.

Misschien heb je de afgelopen periode veel meegemaakt, wat je terug kunt zien in je huid.

Als je je hierin herkent, dan is een behandeling cosmetische acupunctuur passend voor jou.

huidproblemen samen kijken wat jouw huid nodig heeft

Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft

Ik ben Isabelle. Ik heb me gespecialiseerd in cosmetische acupunctuur voor huidverjonging en huidproblemen. Ik zie je huid en gezicht als de spiegel van je lichaam.

Ik weet hoe lastig het soms is voor vrouwen om mee te kunnen komen in de maatschappij. Alles moet meer, beter, sneller… Dat maakt dat veel vrouwen die in mijn praktijk komen zichzelf voorbij lopen. Een stressvolle periode heeft direct invloed op de huid van je gezicht.

In mijn praktijk pak ik de oorzaak van je klachten aan met acupunctuur. Dit doe ik door te onderzoeken waar onbalans door ontstaan is. Het gevolg? Je lichaam is weer in balans, je huid straalt en ziet er jonger uit, en je hebt meer zelfvertrouwen.

Cosmetische Acupunctuur

huidverjonging op een natuurlijke manier

Rimpels, oneffenheden en andere tekenen van ouderdom en stress van je huid… Dat pak je aan met botox, toch? Veel vrouwen die in mijn praktijk komen weten in eerste instantie niet dat er een natuurlijke manier is om veroudering van de huid aan te pakken.

Cosmetische Acupunctuur is een natuurlijke anti-aging therapie die eeuwenlang het zichtbare verouderingsproces van Oosterse vrouwen hun huid vertraagde. De ultradunne acupunctuurnaaldjes stimuleren het lichaam om meer collageen aan te maken. Het collageen vult de ouderdomslijnen op en vermindert zo rimpels en lijntjes. De naaldjes doen geen pijn. Je voelt ze niet.

De cosmetische acupunctuur komt uit de eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeskunde.

In mijn praktijk draait het om twee dingen: gezondheid en schoonheid. In oud-China werd gedacht dat schoonheid van binnenuit komt en een weerspiegeling is van onze gezondheid. Daarom reguleer ik verstoorde lichaamsfuncties. Hierdoor komt je schoonheid vanzelf naar buiten. De verstoorde lichaamsfuncties waar ik me op richt, manifesteren zich aan de buitenkant van ons lichaam in de vorm van o.a. vermoeide ogen, een losse, droge of olieachtige huid, een bleke huidskleur, wallen onder de ogen, rimpeltjes, levenloos haar, grijs haar, haarverlies en hangende borsten.

Tijdens de behandelingen stimuleren we je lichaam om de balans in je lichaam weer te herstellen. Naast acupunctuur ondersteunen we het lichaam daarom met kruiden, voeding en lifestyle adviezen, speciale lichttherapie en lokale behandelingen met de beste natuurlijke oliën en crèmes. Samen zorgen deze therapieën voor het natuurlijk herstel van de huidvochtigheid en een stralende gloed van de huid.

Pijnloos – Natuurlijk – Effectief – Veilig en zachtaardig – Ontspannend – Preventief

 

Gezondheid vs schoonheid

schoonheid komt van binnen en is een weerspiegeling van onze gezondheid

Dit is wat je zult merken na behandelingen met cosmetische acupunctuur:

Gezondheid vs schoonheid

schoonheid komt van binnen en is een weerspiegeling van onze gezondheid

Dit is wat je zult merken na behandelingen met cosmetische acupunctuur:

Vertraagt het verouderingsproces

Stimuleert de productie van collageen

Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Verstevigt en lift de spieren van het gezicht

Geeft een jeugdige uitstraling

Produceert een gezonde huidkleur

Verstevigt de poriën

Houdt acné onder controle

Vermindert wallen, opgezwollen ogen en donkere ringen rond de ogen

Verhoogt de vochtigheidsgraad van de huid

Ontspant en verhoogt de vitaliteit

Zorgt voor meer rust en beter slapen

Behandelt andere gezondheidsklachten in het lichaam

Wat kan acupunctuur voor jou doen?

Cosmetische Acupunctuur is veilig en bevorderlijk voor iedereen. Niet alleen voor mensen met rimpels, maar ook voor mensen die de onvermijdelijke tekenen van ouderdom willen verminderen.

 

Preventie

Steeds meer jongere vrouwen vragen naar de voordelen van Cosmetische Acupunctuur. Zij hebben misschien een paar fijne rimpeltjes, maar ze willen er graag jong uit blijven zien. Ze kunnen Cosmetische Acupunctuur in dat geval gebruiken als een preventief middel. Deze klanten hebben in het algemeen niet zoveel behandelingen nodig.

Lijntjes en rimpels

Via een techniek die bekend staat als inrijgen, worden fijne naalden langs fijne lijntjes en rimpels ingebracht. Dit “microtrauma” aan het gezicht zorgt ervoor dat het lichaam meer collageen en elastine produceert om de huid te “herstellen”. De huid zal ook een enzym produceren dat bekend staat als collagenase. Dit enzym breekt oud en slecht uitgelijnd collageen in rimpels, lijntjes en littekens af. Het verwijdert dode huid en weefsel en vervangt zo de huid door een nieuwe matrix van collageen. Collageen en elastine werken samen om de huid vorm en stevigheid te geven. Collageen zorgt voor stijfheid, terwijl elastine zorgt voor zachtheid en elasticiteit. Het resultaat is dat dit de lijntjes verzacht en vermindert, en de huid van onderaf voller maakt, waardoor je er jeugdiger en stralender uitziet.

Spanning in het gezicht

Cosmetische acupunctuur is een holistische benadering die zich richt op verjonging van binnenuit. Om het uiterlijk van het gezicht nieuw leven in te blazen, zullen acupuncturisten zich ook richten op onderliggende functieverstoringen die bijdragen aan veroudering van het gezicht, zoals stress, hormoonveranderingen, verslechterde circulatie, verminderde lichaamsfuncties, etc. Een Cosmetische Acupunctuur behandeling stimuleert en harmoniseert de circulatie (qi), waarin elke geplaatste naald uniek is voor het individu en hun persoonlijke symptomen.

Acne littekens en andere littekens

Cosmetische acupunctuur kan helpen bij littekens. Ook bij acne zijn vaak knobbeltjes en bultjes zichtbaar en een ongelijkmatige huidstructuur. Acupunctuur stimuleert de bloedcirculatie en zal stagnerende pigmentatie en bloed uit het gezicht verwijderen. Dit zet het zelfgenezendvermogen aan om de littekens te vervagen en om huidweefsel te vernieuwen door een verhoogde stimulans van collageen.

Droogheid en schilfering

Acupunctuur bevordert o.a. de bloedcirculatie, wat de gezondheid van het zachte gezichtsweefsel stimuleert en revitaliseert. Dit is belangrijk omdat zo de huid beter vocht vasthoudt en droogheid en schilfering voorkomt. Hoewel huidverzorgingsproducten en crèmes helpen om te hydrateren, is het niet effectief als de huid geen vocht kan opnemen en vasthouden. Cosmetische acupunctuur werkt vrijwel onmiddellijk omdat het de circulatie bevordert. Hierdoor ziet de huid er jonger uit.

Pigmentatie en ongelijkmatige teint

Cosmetische Acupunctuur is ook gericht op pigmentvlekken en ongelijke huidtinten. Pigmentatie treedt op wanneer er een gebrek aan circulatie is in bepaalde delen van de huid of op het gezicht. Acupunctuur zal deze blokkades opheffen, waardoor donkere vlekken kunnen worden verminderd. Het vernietigt het stilstaande pigment die verkleuring veroorzaakt. Hierdoor komt de bloedcirculatie beter naar boven.

Hangende huid en verlies van stevigheid

Na verloop van tijd verzwakken en degenereren spieren die het gezicht strak en stevig houden. Hierdoor komt de huid er slap uit te zien. Acupunctuur regenereert deze vezels niet alleen door de productie van collageen en elastine te verhogen, maar ook door de juiste spieren te stimuleren om strakker en sterker te worden. Hierdoor ontstaat een voller en strakker gelaat.

Puistjes en acne

Acupunctuur helpt bij het reguleren van de talgafscheiding, de oorzaak van acne en puistjes. Het verbetert ook de spiertonus door de bevordering van de bloedcirculatie en voedingsstoffen naar het gezicht. Het vermindert ook acne omdat de verhoogde bloedcirculatie beter gifstoffen en dode cellen verwijdert en het vochtretentiepotentieel verhoogt. Hierdoor komt de huid er helderder en stralender uit te zien.

Wat kun je verwachten van de behandelingen 

Week 1 en 2

Resultaten zijn zichtbaar in de eerste en tweede week. Over het algemeen zullen patiënten onmiddellijke hydratatie van de huid ervaren, evenals een meer stralende en zachtere huid. Dit is het resultaat van de onmiddellijk geactiveerde bloedcirculatie die voedingsrijke zuurstof naar de huid trekt en de huid gehydrateerd achterlaat. Cliënten rapporteren een stralende huid en meer kleur op het gezicht. Door manipulatie van motorische punten zullen patiënten voelen dat de spieren in het gezicht ontspannen. Ze zullen zich over het algemeen ook meer ontspannen en minder gestrest voelen.

Week 3 en 4

Tegen de derde en vierde week zullen patiënten een verandering in de gezichtsspieren zien, wanneer deze zichtbaar strakker en gelift zullen aanvoelen. Inmiddels zal de huid veel zachter zijn en worden grote poriën geminimaliseerd. Naarmate de huid in de loop van de behandelingen steeds fijner wordt, treedt er een toename in huidverzachting en hydratatie op.

Week 5 t/m 7

Tussen week 5 en 7 zijn de resultaten van verhoogd collageen en elastine het duidelijkste zichtbaar. Voor de meeste clienten worden lijntjes steeds zachter en de huid rond de mond en wangen zal strakker aanvoelen en er zichtbaar voller uitzien. Naarmate de productie van collageen en elastine toeneemt, zal het gezicht steviger en strakker worden. Er is een algeheel verhoogde spierlift van het gezicht en natuurlijke uitstraling.

Week 8 t/m 12

In dit stadium zullen de plooien van de mondhoek die verantwoordelijk zijn voor het slappe en hangende uiterlijk omhoog komen en stevig blijven. De huid is duidelijk voller en de poriën zullen zelfs zeer fijn zijn. De verjongde huiduitstraling blijft nu door regelmatig onderhoud aanwezig.

Hoe dit anderen geholpen heeft met hun huid

“Ik kwam bij Isabelle omdat ik mijn gelaatskleur vaal vond en de elasticiteit van mijn huid duidelijk aan het afnemen was. Ik ben dit jaar 50 geworden en wilde op een natuurlijke manier de conditie van mijn huid verbeteren. Ik heb een serie van 12 behandelingen gehad welke een zeer goed resultaat geven. Mijn huid ziet er fris, goed doorbloed en strakker uit, vlekjes en rimpels zijn duidelijk verminderd. De behandelingen zijn heel relaxed en door de acupunctuur ontspan je ook intens, prettig bij-effect! Nu ga ik eens per 6 weken voor een onderhoudsbehandeling om de conditie van mijn huid op peil te houden. Isabelle is heel prettig in omgang, deskundig en vriendelijk waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Merci! “
Danielle Suilen

“Mijn huid was vrij droog en vurig. Op zich deed ik er ook weinig moeite voor om dat te verbeteren, ik ben niet zo van cremes en zalfjes.
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vrouw een gezichtsbehandeling bij Isabelle cadeau.

Accupunctuur was niet geheel nieuw voor mij, en was bekend met het effect. Dat accupunctuur ook voor een gezichtsbehandeling wordt ingezet
was wel nieuw voor mij. Het resultaat mag er zijn: mijn gezicht ziet er veel gezonder uit. Er is een natuurlijke glans en mijn plooien, mijn wangen zijn
minder zichtbaar geworden en de kleur is natuurlijker.

De behandeling was op zich heel relaxed. Af en toe een speldenprikje, maar dat woog op tegen het resultaat. Isabelle is een zeer innemende persoonlijkheid
en heeft een mooie en bijzondere kijk op levensgebeurtenissen. Het was een mooi traject. “

Peter T

“Na een serie acupunctuur behandelingen bij Isabelle werd mijn gelaatskleur fris en gezond. Enkele fijne lijntjes verdwenen en diepere lijnen werden zachter. De donkere wallen onder mijn ogen verminderden en zelfs de poriën van mijn neus werden kleiner. Na iedere behandeling voelde ik me beter en beter, en werd ik ook rustiger. Mijn huid voelde erg zacht aan. Dankjewel Isabelle!”

Astrid

“Mijn huid zag er dof uit en had een oppepper nodig. Ook wilde ik zien of de behandelingen de donkere kringen onder mijn ogen kon verminderen en de huid kon strakker maken. Ondanks dat er vele naaldjes worden geplaatst heb ik de behandelingen als heel ontspannen en relaxed ervaren. De naaldjes worden op een zeer professionele manier geplaatst zodat je daar geen pijn of hinder van hebt. Mijn huid zag er na de behandelingen fris, doorbloed en strakker uit. Ook waren de donkere kringen verminderd.”

Yvette

“Ik kom nu een paar jaar bij Isabelle voor cosmetische acupunctuur. Dit om het verouderingsproces tegen te gaan. Na de behandeling voelt mijn huid onmiddellijk strakker en ziet er vol uit.”

Joyce

“Ik had pijn aan mijn kuit en littekens op mijn bovenbeen, kuit en armen want ik ben ernstig gebeten door een herdershond toen ik 11 jaar was. Ik heb geen pijn meer aan mijn littekens en Isabelle deed het goed en was aardig. Als de naalden er eenmaal in zaten, voelde ik geen pijn meer. Ik vind de littekens minder lelijk.”

Ben

“Ik kwam bij Isabelle vanwege mijn levenslange eczeem en droge, uitgebluste huid+haar in combinatie met hormonale haaruitval. Hoewel de acupunctuur sessies collageen in het gezicht stimuleerden en steeds meer een ‘glow’ achterlieten, speelt Isabelle niet zozeer in op de druk om er ‘perfect’ uit te zien. De focus ligt op zelfliefde en stralen van binnenuit. Naast de behandelingen heb ik een schat aan gepersonaliseerde voedings- en leefstijltips gekregen. Ik snap eindelijk beter wat mijn lichaam mij probeert te vertellen en onder begeleiding van Isabelle luister ik nu met compassie. Mijn huid is kalm, de buikpijn verdwijnt en mijn vitaliteit komt terug. Acupunctuur blijft onderdeel van mijn routine.”

Vivian

“Vier maanden terug startte ik met een serie behandelingen en ik kan nu bevestigen dat cosmetische acupunctuur bij Isabelle zeker resultaat oplevert. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een mooie glow en mijn huid oogt gladder en fris. Ik had hiervoor wat last van pigmentatie en was op zoek naar een holistische manier om mijn huid goed te blijven onderhouden na mijn 40e. Op zich is mijn huid nog niet erg verouderd en leef ik gezond. Uiteraard wil ik dit bijhouden en daarvoor is cosmetische acupunctuur een goed alternatief. Je voelt je snel welkom en begrepen bij Isabelle. Zij is een professional die ook goede tips geeft op het gebied van voeding en lifestyle. Schoonheid komt namelijk van binnenuit en dit wordt bereikt door een balans tussen body en mind. Ik blijf graag mijn gezicht onderhouden bij Isabelle en raad het iedereen aan! Het is ook een cadeautje voor jezelf!”

Melissa

“Ik kwam bij Isabelle voor beginnende rimpels in gezicht. Behalve alleen de rimpels zorgt ze met haar naaldjes ervoor dat je helemaal in balans komt. Hiervoor gebruikt ze ook natuurlijke kruiden. Ik heb het als heel fijn ervaren en een aanrader als je op natuurlijke wijze je huid een oppepper wilt geven. Het resultaat is top!!”

Wini H

“Wat ik heel prettig vind is dat de behandeling die Isabelle geeft  met cosmische acupunctuur heel ontspannend is. En na een uur heel relaxed gelegen te hebben, is het resultaat van de behandeling dan ook goed te zien. Mijn huid straalt weer en heeft een gezonde goed doorbloedde teint. Isabelle geeft de behandeling met heel veel zorg en liefde. De olie die zij na de behandeling gebruikt voelt heerlijk en zacht aan.
Het is echt heerlijk. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dankjewel Isabelle.”

Nicoline

“Twee jaar geleden is er een moedervlek op mijn neus weggehaald, daar waar de brug van mijn bril loopt. Het was een moeilijk te hechten plekje. Zodoende hebben ze een kleine huidtransplantatie toegepast. Daarvoor hebben ze een klein stukje huid vlak voor mijn oor verwijderd. Alles is goed verlopen, alleen bleef de omtrek van het getransplanteerde stukje huid duidelijk zichtbaar: littekenweefsel. Op aanraden van mijn acupuncturist ben ik naar Isabelle Chopinet gegaan, zij is Specialiste in Cosmetische Acupunctuur. Er werden naaldjes geplaatst in mijn gezicht en in andere delen van mijn lichaam. Dit kan misschien een beetje eng klinken, maar dat valt reuze mee. Het is een beetje gevoelig, maar niet meer dan dat. Bovendien handelt Isabelle op een delicate manier en gaat er rust van haar uit. Na iedere behandeling zag je een kleine verbetering en na ongeveer 5 behandelingen was het littekenweefsel verdwenen. Wat een voldoening en complimenten aan Isabelle! Ik kan iedereen in een soortgelijk geval een dergelijke behandeling aanraden.”

Elisa

Praktische informatie

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Oud Gastel.

We starten altijd met een kennismakingsbehandeling. Tijdens die behandeling pas ik een tong- en polsdiagnose toe, onderzoek ik je huid, en zet ik de eerste acupunctuurbehandeling in. Wist je dat ieder lijntje in je gezicht iets te zeggen heeft?

Frustratie en woede bijvoorbeeld zou kunnen leiden tot lijntjes tussen de wenkbrauwen, bedroefdheid kan leiden tot lijntjes onder de ogen, etc. Alle lijntjes zeggen veel over het intern functioneren van ons lichaam. Over de jaren heen kunnen negatieve gedachten en emoties ons gezicht tekenen. Positieve gedachten daarentegen kunnen een prachtige huid geven!
We informeren je ook over een effectieve levensinstelling zoals die in de oud-Chinese beschaving bestond.
In de kennismakingsbehandeling onderzoek ik ook wat er nodig is aan vervolgbehandelingen. Vervolgbehandelingen kosten €75 euro per behandeling. Afhankelijk van de huid zijn er gemiddeld 12 behandelingen nodig, maar vaak zie je al na een paar behandelingen resultaat. Daarin richten we ons niet alleen op huidverjonging, maar ook op de gezondheid van het hele lichaam.

De resultaten hebben tussen de 2 en 5 jaar effect Het is goed om regelmatig een onderhoudsbehandeling te boeken om het bereikte resultaat vast te houden. Hiermee voorkom je dat de huid verder veroudert.

Alle behandeltrajecten zijn altijd op maat. 

Tarieven

Peach and Pearl Cosmetische Acupunctuur biedt 3 verschillende behandelplannen

Silver Treatment €75

1 uur

Deze behandeling is speciaal bedoeld voor vrouwen tussen 20 en 45 jaar oud. Het kan daarnaast preventief gebruikt worden om diepere lijnen, wallen oogverzakkingen etc. te voorkomen.

Golden Treatment €110

1,5 uur

Deze behandeling is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en omvat verschillende oosterse anti-aging technieken die zeer effectief werken zoals natuurlijke lifttechniek. Een ontspannende en verkwikkende ervaring!

Diamond Treatment €130

2 uur

The Diamond Treatment: 2 uur /130 euro
Deze behandeling is een intensievere behandeling met nóg meer verschillende massage technieken gericht op anti-aging. Het is een weldaad voor lichaam en geest!

Kennismakingsbehandeling

  • Behandeling van 1u
  • Laagdrempelig uitproberen

€75

Lente/zomer ACTIE: nu slechts €65

Kennismakings

behandeling boeken

Interesse om een behandeling uit te proberen en te kijken wat het doet voor jouw huid en gezondheid? Vul je gegevens in, dan plannen we een afspraak in.

Liever eerst even contact?
Dat kan uiteraard! Stuur een mail naar Isabelle@peachpearl.nl , of bel 06-5050.2022

Kennismakingsbehandeling boeken

Interesse om een behandeling uit te proberen en te kijken wat het doet voor jouw huid en gezondheid? Vul je gegevens in, dan plannen we een afspraak in.

Liever eerst even contact?
Dat kan uiteraard! Stuur een mail naar Isabelle@peachpearl.nl , of bel 06-5050.2022

Gaat u akkoord met ons privacybeleid?

4 + 9 =

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik veranderingen gaan merken op mijn gezicht?

In het algemeen merkt iedere klant rond de 7e behandeling wel aanzienlijke verbeteringen. Het lijkt dan alsof de klant net terug is van vakantie!

Hoe lang houdt het bereikte resultaat aan?

Afhankelijk van de klant zullen de effecten van Cosmetische Acupunctuur tussen de 2 en 5 jaar aanhouden. Na de 12 behandelingen word je geadviseerd om 1 maal per 6 weken of 1 maal per seizoen een behandeling te ondergaan om het bereikte resultaat vast te houden. Hiermee voorkom je dat de huid verder veroudert.

Wanneer is het toepassen van Cosmetische Acupunctuur niet aan te raden?

Cosmetische Acupunctuur is niet raadzaam tijdens zwangerschap, bij extreem hoge bloeddruk (behalve als deze onder controle wordt gehouden door een cardioloog), bij veelvuldige migraineaanvallen, bij pacemakers, diabetes en bloedafwijkingen zoals hemofilie. Twijfel je? Neem dan even contact op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

In het algemeen vergt Cosmetische Acupunctuur 12 behandelingen. Voor rokers en mensen met een hangende of slappe huid, zijn er meerdere behandelingen nodig.

Wat is het verschil tussen Cosmetische Acupunctuur en botox?

Cosmetische Acupunctuur: beter dan Cosmetische Botox!

Er heerst een trend onder beroemdheden: een natuurlijk alternatief voor Cosmetische Botox. Het heet Cosmetische Acupunctuur. Gwyneth Paltrow, Madonna, Sandra Bullock, Prins William, Jennifer Aniston, Angelina Jolie om er maar een paar te noemen hebben allemaal foto’s gedeeld op hun sociale media van Cosmetische Acupunctuurbehandelingen. In plaats van het vullen van je huid met chemische injecties, zal je gezicht worden bedekt met fijne acupunctuurnaaldjes die meteen een lift creëren en na verloop van tijd fijne lijntjes en rimpeltjes kunnen verwijderen. Cosmetische Acupunctuur helpt ook geweldig bij acné en andere huidaandoeningen. Had je al Botox of fillers? Geen zorgen! Cosmetische Acupunctuur werkt niet tegen de schoonheidsbehandelingen die je al hebt gehad, maar laat je natuurlijke schoonheid meer naar buiten komt.

Botox dient een meer medisch doel, maar wat betreft de cosmetische toepassing ervan is er een veel natuurlijker alternatief! Botox voor cosmetische redenen moet ongeveer 4x/jaar worden herhaald omdat het de oorzaak dat je rimpels in de eerste plaats al krijgt, alleen maar maskeert. Die rimpels zullen terugkomen. Met Cosmetische Acupunctuur sturen we je persoonlijke Qi (energie) naar de vergeten gebieden van je gezicht, zodat je al je favoriete gezichtsuitdrukkingen kunt blijven maken.

Wat Cosmetische Acupunctuur – of gezichtsverjongingsacupunctuur – onderscheidt van procedures zoals Cosmetische Botox is het feit dat het de onderliggende oorzaken van huidproblemen behandelt en het verouderingsproces effectief van binnenuit vertraagt.

Cosmetische Acupunctuur zal de spierbewegingen in het gezicht niet beperken. Botox daarentegen verlamt de spieren tijdelijk. Daarnaast wordt door botoxbehandelingen ook de toegang van lymfe, bloed en Qi (energie) naar dat gebied verminderd. Cosmetische Acupunctuur werkt juist door de stroom van lymfe, bloed en Qi (energie) naar weefsel te verbeteren en herstellen.

Met Cosmetische Acupunctuur ervaren we ook andere gezondheidsvoordelen zoals een betere slaap, meer energie, minder stress en een beter welzijn in het algemeen. Daarnaast stimuleren we de eigen collageenproductie in onze huid, iets wat met Cosmetische Botox niet gebeurt.