Heb je last van huidproblemen?

Zoals eczeem, psoriasis en rosacea waar je maar niet vanaf komt?

Acupunctuur helpt jou om je huidproblemen bij de kern aan te pakken.

Herfst/Winter ACTIE!

  • Behandeling van 1u
  • Laagdrempelig uitproberen

NU €50

€60

Huidproblemen laten een onbalans zien in het lichaam

Wellicht heb je al langere tijd veel last van huidproblemen en belemmeren die je in je dagelijks leven. Jeuk, roodheid, droogte, of welke klachten dan ook. Misschien heb je al vele specialisten gezien, maar helpt het advies niet. 

 Als je je hierin herkent, dan is een behandeling cosmetische acupunctuur passend voor jou. Ik pak de huidproblemen namelijk aan bij de oorzaak. Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde wijzen huidproblemen op een onbalans in het lichaam. Hoe je dit kunt herstellen, zullen we samen onderzoeken.

huidproblemen samen kijken wat jouw huid nodig heeft

Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft

Ik ben Isabelle. Ik heb me gespecialiseerd in cosmetische acupunctuur voor huidverjonging en huidproblemen. Ik zie je huid en gezicht als de spiegel van je lichaam.

In mijn praktijk pak ik met behulp van acupunctuur en de Traditionele Chinese Geneeskunde niet alleen je klachten aan, maar ook de oorzaak van je klachten. Dit doe ik door te onderzoeken waar onbalans door ontstaan is. Het gevolg? Je lichaam is weer in balans en je huidproblemen verdwijnen.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen begeleiden met huidproblemen in mijn praktijk, met resultaat. Huidproblemen worden langzaam minder en kunnen zelfs verdwijnen.

Acupunctuur

huidproblemen bij de kern aanpakken

De huid is een orgaan. Huidproblemen kunnen ontstaan doordat er echt iets mis is met de huid, of doordat er problemen zijn in andere organen, zoals bijvoorbeeld de darmen of de lever.

Bij huidaandoeningen is er iets in je lichaam gebeurd, wat weerspiegeld wordt aan de oppervlakte van je lichaam. Het is dus nodig om te onderzoeken wat ervoor gezorgd heeft dat de huidproblemen nu aanwezig zijn. Dat kan komen door heel veel verschillende dingen, zoals verkeerde voeding, veranderde samenstelling van het bloed, hormoonwisselingen, te weinig slaap, stress, allergieën, etc.
Als je zelf last hebt van huidproblemen, kun je waarschijnlijk een patroon bij jezelf herkennen.

Huidproblemen zie ik als een uitnodiging voor verandering in je leven. Er is iets wat op dit moment niet voor je werkt en wat je aandacht vraagt. Wat dat is, onderzoeken we samen.

Ik werk met acupunctuur en geneeskrachtige kruiden, welke beiden onderdeel vormen van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Naast acupunctuur en kruiden ondersteunen we het lichaam met voeding en lifestyle adviezen, speciale lichttherapie en lokale behandelingen met de beste natuurlijke oliën en crèmes. Samen zorgen deze therapieën voor het natuurlijk herstel van de huidvochtigheid en een stralende gloed van de huid.

De huidproblemen

die ik aanpak in mijn praktijk:

De huid

problemen

die ik aanpak in mijn praktijk:

Eczeem

Eczeem kan bijvoorbeeld ontstaat als een allergische reactie op bepaalde stoffen, maar ook als gevolg van een verstoord eetpatroon. Waar reageert je lichaam op dit moment niet goed op?

Acne

Bij acne zorgt een overmatige talgproductie voor kleine ontstekingen. Hoe komt dat? En wat kunnen we eraan doen?

Psoriasis

 Psoriasis is een chronische huidziekte. Hoe kun je die klachten verlichten en zelf oplossen?

Rosacea

In de Chinese geneeskunde wordt rosacea beschouwd als het resultaat van een energiestagnatie die ‘warmte conditie’ wordt genoemd.

Wat wil jouw huid je vertellen?

Dit is wat je zult merken na behandelingen cosmetische acupunctuur:

 

Huidproblemen zijn verminderd

Huidklachten zijn verminderd of helemaal weg. De plekken worden kleiner en de jeuk is minder. Je hebt er minder last van en de huidproblemen overheersen je leven niet meer.

Je voelt je fitter en gezonder

Je lichaam is weer in balans! Dat merk je doordat je meer energie hebt, je je fitter voelt en misschien zelfs afgevallen bent. Je eet veel puurder en weet wat er aan geneeskrachtige kruiden nodig is om je lichaam blijvend te versterken.

Je voelt je zelfverzekerder over je lichaam

Doordat je klachten minder zijn en doordat je letterlijk lekkerder in je vel zit, voel je je ook beter over jezelf en over je lichaam.

Peach-pearl-littekens-cosmetische-acupunctuur

Acupunctuur & littekens

Wist je dat acupunctuur ook heel effectief is bij het behandelen van littekens?

Daarnaast kan een litteken pijnlijk zijn en beweging belemmeren.
Acupunctuur kan littekenweefsel afbreken door met acupunctuurnaaldjes de circulatie van bloed en lymfe te verhogen. Dit doet geen pijn. Door het inbrengen van de dunne naaldjes stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het huidweefsel wordt vernieuwd doordat lokaal meer collageen geproduceerd wordt. Het littekenweefsel wordt hierdoor kleiner en zachter. Het resultaat kan verrassend zijn. Deze methode is effectief voor allerlei soorten littekens. Samen met jou overleg ik graag wat er nodig is om jouw litteken te behandelen.

Hoe dit anderen geholpen heeft met hun huid

“Ik had jarenlang psoriasis op mijn benen, op mijn ellebogen en in mijn nek. Ik was bij verschillende doktoren geweest, maar niets had geholpen. Ik was wanhopig en depressief en mijn toestand werd met de jaren erger. Toen las ik in een krant een artikel over acupunctuur en besloot ik een afspraak te maken bij Isabelle. Zij behandelde mij met acupunctuur, Chinese kruiden en voedingstherapie, en binnen enkele weken begon mijn toestand zich te verbeteren, na zoveel jaren van ellende. Na enkele maanden waren mijn huidklachten volledig verdwenen, mijn huid zag er goed uit en ik voelde me fantastisch. Daarnaast – iets wat ik niet had verwacht – zie ik er beter uit en ben ik overmatig gewicht kwijtgeraakt.”

Jennifer

“Toen ik voor het eerst naar Isabelle kwam, had ik veel jeukende eczeem op mijn rug. Het was rood, droog met een brandend gevoel over de hele breedte en erg jeukerig. Ik had veel pijn en ik voelde me er depressief van. Ik heb de behandeling die volgde als zeer goed en vakkundig ervaren. Isabelle stak heel dunne naalden in speciale gebieden van mijn lichaam en elke keer werd het roodheids- en jeukgevoel minder en minder. Het effect van de behandeling op de huid door de acupunctuur is zeer goed gegaan en ben nu al maanden eczeem vrij.”

Rian

“Serieuze en vakkundige behandeling.”

Els Van L

“Een aardige zachte mevrouw erg rustgevend lekker.”

Gerda O

“Toen ik voor het eerst bij Echt Goed Accupunctuur kwam had ik een erg droge huid en regelmatig last van eczeem. Sindsdien, nu al een aantal jaren, ga ik trouw elke 8 weken. Ik merk dat mijn huid gezond en elastisch blijft en ik heb geen last meer van eczeem.”

Anita

“Toen ik de eerste keer kwam had ik erg veel last van rosacea. Ik was er zelfs een keer voor gelaserd in het ziekenhuis. En het kwam terug. Sinds ik cosmetische accupunctuur behandelingen krijg bij Isabelle is het onder controle. Mijn huid is beter geworden, rimpeltjes vervagen en mijn huid voelt zacht aan. De behandelingen zijn heel relaxed, de kleine prikjes zijn pijnloos en ik wordt er altijd slaperig van. Ik krijg een uitgerust gevoel. Ik ga gewoon om de acht weken als onderhoud. Mijn rosacea is heel erg rustig omdat mijn huid door de behandelingen meer collageen aanmaakt.”

Edith

“Twee jaar geleden is er een moedervlek op mijn neus weggehaald, daar waar de brug van mijn bril loopt. Het was een moeilijk te hechten plekje. Zodoende hebben ze een kleine huidtransplantatie toegepast. Daarvoor hebben ze een klein stukje huid vlak voor mijn oor verwijderd. Alles is goed verlopen, alleen bleef de omtrek van het getransplanteerde stukje huid duidelijk zichtbaar: littekenweefsel. Op aanraden van mijn acupuncturist ben ik naar Isabelle Chopinet gegaan, zij is Specialiste in Cosmetische Acupunctuur. Er werden naaldjes geplaatst in mijn gezicht en in andere delen van mijn lichaam. Dit kan misschien een beetje eng klinken, maar dat valt reuze mee. Het is een beetje gevoelig, maar niet meer dan dat. Bovendien handelt Isabelle op een delicate manier en gaat er rust van haar uit. Na iedere behandeling zag je een kleine verbetering en na ongeveer 5 behandelingen was het littekenweefsel verdwenen. Wat een voldoening en complimenten aan Isabelle! Ik kan iedereen in een soortgelijk geval een dergelijke behandeling aanraden.”

Elisa

Aan de slag met je huidproblemen

Kennismakingsbehandeling

  • Behandeling van 1u
  • Laagdrempelig uitproberen

€60

Winteractie: nu slechts €50

Praktische informatie

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Oud Gastel.

We starten altijd met een kennismakingsbehandeling. Tijdens die behandeling maak ik een tong- en polsdiagnose volgens de Chinese geneeskunde, onderzoek ik je huid en pas ik de eerste acupunctuurbehandeling toe.

In de kennismakingsbehandeling onderzoek ik ook wat er nodig is aan vervolgbehandelingen. Vervolgbehandelingen kosten €60 euro per behandeling. Afhankelijk van de huid zijn er gemiddeld 10 behandelingen nodig, maar vaak zie je al na een paar behandelingen resultaat. Daarin richten we ons niet alleen op het verminderen van je huidproblemen, maar ook op de gezondheid van het hele lichaam.

We werken aan een blijvende leefstijlverandering, waardoor de klachten niet terug komen.

Alle behandeltrajecten zijn altijd op maat.

Kennismakings

behandeling boeken

Interesse om een behandeling uit te proberen? Wil je weten wat het doet voor jouw huidproblemen? Vul hieronder je gegevens in, dan plannen we een afspraak.

Liever eerst even contact?
Dat kan uiteraard! Stuur een mail naar isabelle@peachpearl.nl, of bel 06-5050.2022

Kennismakingsbehandeling boeken

Interesse om een behandeling uit te proberen? Wil je weten wat het doet voor jouw huidproblemen? Vul hieronder je gegevens in, dan plannen we een afspraak.

Liever eerst even contact?
Dat kan uiteraard! Stuur een mail naar isabelle@peachpearl.nl, of bel 06-5050.2022

Gaat u akkoord met ons privacybeleid?

9 + 12 =

Veelgestelde vragen

Doen de behandelingen met de acupunctuurnaalden pijn?

Nee, ze doen geen pijn. Het zijn hele dunne naaldjes en je voelt ze niet.

Ik heb andere huidproblemen, kun je me helpen?

Aangezien ik altijd terugga naar de basis, is de kans groot dat ik je kan helpen als je andere huidproblemen hebt dan hierboven beschreven staan. Neem even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Werkt dit ook bij littekens?

 Ja, ik heb al eerder goede resultaten behaald bij de behandeling van littekens. Neem even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wanneer is het toepassen van Cosmetische Acupunctuur niet aan te raden?

Cosmetische Acupunctuur is niet raadzaam tijdens zwangerschap, bij extreem hoge bloeddruk (behalve als deze onder controle wordt gehouden door een cardioloog), bij veelvuldige migraineaanvallen (dan behandelen we beter eerst die klacht), bij pacemakers, diabetes en bloedafwijkingen zoals hemofilie. Twijfel je? Neem dan even contact op, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

In het algemeen vergt Cosmetische Acupunctuur 12 behandelingen, afhankelijk van hoe heftig de huidproblemen zijn.