Wordt je huid ouder?

Cosmetische Acupunctuur is een effectief, veilig, pijnloos, natuurlijk en economisch alternatief voor plastische chirurgie en botox. Het verjongt en verfrist je gezicht op natuurlijke wijze.

Wat als je niet meer blij bent met je huid

We worden allemaal ouder. Maar wat als je al een tijdje in de spiegel kijkt, en je je onzeker voelt over je huid? Of als je niet blij bent met wat je ziet?
Fijne rimpels en lijntjes, oneffenheden, of een bleke huid… Je wil er graag vanaf, maar wat je tot nu toe hebt geprobeerd werkt niet en je wil niets in je huid spuiten.

Misschien heb je de afgelopen periode veel meegemaakt, wat je terug kunt zien in je huid.

Als je je hierin herkent, dan is een behandeling cosmetische acupunctuur passend voor jou.

huidproblemen samen kijken wat jouw huid nodig heeft

Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft

Ik ben Isabelle. Ik heb me gespecialiseerd in cosmetische acupunctuur voor huidverjonging en huidproblemen. Ik zie je huid en gezicht als de spiegel van je lichaam.

Ik weet hoe lastig het soms is voor vrouwen om mee te kunnen komen in de maatschappij. Alles moet meer, beter, sneller… Dat maakt dat veel vrouwen die in mijn praktijk komen zichzelf voorbij lopen. Een stressvolle periode heeft direct invloed op de huid van je gezicht.

In mijn praktijk pak ik de oorzaak van je klachten aan met acupunctuur. Dit doe ik door te onderzoeken waar onbalans door ontstaan is. Het gevolg? Je lichaam is weer in balans, je huid straalt en ziet er jonger uit, en je hebt meer zelfvertrouwen.

Cosmetische Acupunctuur

huidverjonging op een natuurlijke manier

Rimpels, oneffenheden en andere tekenen van ouderdom en stress van je huid… Dat pak je aan met botox, toch? Veel vrouwen die in mijn praktijk komen weten in eerste instantie niet dat er een natuurlijke manier is om veroudering van de huid aan te pakken.

Cosmetische Acupunctuur is een natuurlijke anti-aging therapie die eeuwenlang het zichtbare verouderingsproces van Oosterse vrouwen hun huid vertraagde. De ultradunne acupunctuurnaaldjes stimuleren het lichaam om meer collageen aan te maken. Het collageen vult de ouderdomslijnen op en vermindert zo rimpels en lijntjes. De naaldjes doen geen pijn. Je voelt ze niet.

De cosmetische acupunctuur komt uit de eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeskunde.

In mijn praktijk draait het om twee dingen: gezondheid en schoonheid. In oud-China werd gedacht dat schoonheid van binnenuit komt en een weerspiegeling is van onze gezondheid. Daarom reguleer ik verstoorde lichaamsfuncties. Hierdoor komt je schoonheid vanzelf naar buiten. De verstoorde lichaamsfuncties waar ik me op richt, manifesteren zich aan de buitenkant van ons lichaam in de vorm van o.a. vermoeide ogen, een losse, droge of olieachtige huid, een bleke huidskleur, wallen onder de ogen, rimpeltjes, levenloos haar, grijs haar, haarverlies en hangende borsten.

Tijdens de behandelingen stimuleren we je lichaam om de balans in je lichaam weer te herstellen. Naast acupunctuur ondersteunen we het lichaam daarom met kruiden, voeding en lifestyle adviezen, speciale lichttherapie en lokale behandelingen met de beste natuurlijke oliën en crèmes. Samen zorgen deze therapieën voor het natuurlijk herstel van de huidvochtigheid en een stralende gloed van de huid.

Pijnloos – Natuurlijk – Effectief – Veilig en zachtaardig – Ontspannend – Preventief

Gezondheid vs schoonheid

schoonheid komt van binnen en is een weerspiegeling van onze gezondheid

Dit is wat je zult merken na behandelingen met cosmetische acupunctuur:

Vertraagt het verouderingsproces

Stimuleert de productie van collageen

Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Verstevigt en lift de spieren van het gezicht

Geeft een jeugdige uitstraling

Produceert een gezonde huidskleur

Verstevigt de poriën

Houdt acné onder controle

Vermindert wallen, opgezwollen ogen en donkere ringen rond de ogen

Verhoogt de vochtigheidsgraad van de huid

Ontspant en verhoogt de vitaliteit

Zorgt voor meer rust en beter slapen

Behandelt andere gezondheidsklachten in het lichaam

Wat kan acupunctuur voor jou doen?

Cosmetische Acupunctuur is veilig en bevorderlijk voor iedereen. Niet alleen voor mensen met rimpels, maar ook voor mensen die de onvermijdelijke tekenen van ouderdom willen verminderen.

Preventie

Steeds meer jongere vrouwen vragen naar de voordelen van Cosmetische Acupunctuur. Zij hebben misschien een paar fijne rimpeltjes, maar ze willen er graag jong uit blijven zien. Ze kunnen Cosmetische Acupunctuur in dat geval gebruiken als een preventief middel. Deze klanten hebben in het algemeen niet zoveel behandelingen nodig.

Lijntjes en rimpels

Via een techniek die bekend staat als inrijgen, worden fijne naalden langs fijne lijntjes en rimpels ingebracht. Dit “microtrauma” aan het gezicht zorgt ervoor dat het lichaam meer collageen en elastine produceert om de huid te “herstellen”. De huid zal ook een enzym produceren dat bekend staat als collagenase. Dit enzym breekt oud en slecht uitgelijnd collageen in rimpels, lijntjes en littekens af. Het verwijdert dode huid en weefsel en vervangt zo de huid door een nieuwe matrix van collageen. Collageen en elastine werken samen om de huid vorm en stevigheid te geven. Collageen zorgt voor stijfheid, terwijl elastine zorgt voor zachtheid en elasticiteit. Het resultaat is dat dit de lijntjes verzacht en vermindert, en de huid van onderaf voller maakt, waardoor je er jeugdiger en stralender uitziet.

Spanning in het gezicht

Cosmetische acupunctuur is een holistische benadering die zich richt op verjonging van binnenuit. Om het uiterlijk van het gezicht nieuw leven in te blazen, zullen acupuncturisten zich ook richten op onderliggende functieverstoringen die bijdragen aan veroudering van het gezicht, zoals stress, hormoonveranderingen, verslechterde circulatie, verminderde lichaamsfuncties, etc. Een Cosmetische Acupunctuur behandeling stimuleert en harmoniseert de circulatie (qi), waarin elke geplaatste naald uniek is voor het individu en hun persoonlijke symptomen.

Acne littekens en andere littekens

Cosmetische acupunctuur kan helpen bij littekens. Ook bij acne zijn vaak knobbeltjes en bultjes zichtbaar en een ongelijkmatige huidstructuur. Acupunctuur stimuleert de bloedcirculatie en zal stagnerende pigmentatie en bloed uit het gezicht verwijderen. Dit zet het zelfgenezendvermogen aan om de littekens te vervagen en om huidweefsel te vernieuwen door een verhoogde stimulans van collageen.

Droogheid en schilfering

Acupunctuur bevordert o.a. de bloedcirculatie, wat de gezondheid van het zachte gezichtsweefsel stimuleert en revitaliseert. Dit is belangrijk omdat zo de huid beter vocht vasthoudt en droogheid en schilfering voorkomt. Hoewel huidverzorgingsproducten en crèmes helpen om te hydrateren, is het niet effectief als de huid geen vocht kan opnemen en vasthouden. Cosmetische acupunctuur werkt vrijwel onmiddellijk omdat het de circulatie bevordert. Hierdoor ziet de huid er jonger uit.

Pigmentatie en ongelijmatige teint

Cosmetische Acupunctuur is ook gericht op pigmentvlekken en ongelijke huidtinten. Pigmentatie treedt op wanneer er een gebrek aan circulatie is in bepaalde delen van de huid of op het gezicht. Acupunctuur zal deze blokkades opheffen, waardoor donkere vlekken kunnen worden verminderd. Het vernietigt het stilstaande pigment die verkleuring veroorzaakt. Hierdoor komt de bloedcirculatie beter naar boven.

Hangende huid en verlies van stevigheid

Na verloop van tijd verzwakken en degenereren spieren die het gezicht strak en stevig houden. Hierdoor komt de huid er slap uit te zien. Acupunctuur regenereert deze vezels niet alleen door de productie van collageen en elastine te verhogen, maar ook door de juiste spieren te stimuleren om strakker en sterker te worden. Hierdoor ontstaat een voller en strakker gelaat.

Puistjes en acne

Acupunctuur helpt bij het reguleren van de talgafscheiding, de oorzaak van acne en puistjes. Het verbetert ook de spiertonus door de bevordering van de bloedcirculatie en voedingsstoffen naar het gezicht. Het vermindert ook acne omdat de verhoogde bloedcirculatie beter gifstoffen en dode cellen verwijdert en het vochtretentiepotentieel verhoogt. Hierdoor komt de huid er helderder en stralender uit te zien.

Wat kun je verwachten van de behandelingen

Week 1 en 2

Resultaten zijn zichtbaar in de eerste en tweede week. Over het algemeen zullen patiënten onmiddellijke hydratatie van de huid ervaren, evenals een meer stralende en zachtere huid. Dit is het resultaat van de onmiddellijk geactiveerde bloedcirculatie die voedingsrijke zuurstof naar de huid trekt en de huid gehydrateerd achterlaat. Cliënten rapporteren een stralende huid en meer kleur op het gezicht. Door manipulatie van motorische punten zullen patiënten voelen dat de spieren in het gezicht ontspannen. Ze zullen zich over het algemeen ook meer ontspannen en minder gestrest voelen.

Week 3 en 4

Tegen de derde en vierde week zullen patiënten een verandering in de gezichtsspieren zien, wanneer deze zichtbaar strakker en gelift zullen aanvoelen. Inmiddels zal de huid veel zachter zijn en worden grote poriën geminimaliseerd. Naarmate de huid in de loop van de behandelingen steeds fijner wordt, treedt er een toename in huidverzachting en hydratatie op.

Week 5 t/m 7

Tussen week 5 en 7 zijn de resultaten van verhoogd collageen en elastine het duidelijkste zichtbaar. Voor de meeste clienten worden lijntjes steeds zachter en de huid rond de mond en wangen zal strakker aanvoelen en er zichtbaar voller uitzien. Naarmate de productie van collageen en elastine toeneemt, zal het gezicht steviger en strakker worden. Er is een algeheel verhoogde spierlift van het gezicht en natuurlijke uitstraling.

Week 8 t/m 12

In dit stadium zullen de plooien van de mondhoek die verantwoordelijk zijn voor het slappe en hangende uiterlijk omhoog komen en stevig blijven. De huid is duidelijk voller en de poriën zullen zelfs zeer fijn zijn. De verjongde huiduitstraling blijft nu door regelmatig onderhoud aanwezig.

“Toen ik bij Isabelle kwam, had ik last van acne en littekens van de acne. Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb want eindelijk na als die jaren (ik ben 50 jaar) snap ik wat mijn huid wel nodig heeft en mijn gezicht ziet er veel rustiger/egaler uit dan voorheen. Ik zie ook dat het mijn rimpels heeft verminderd.
Zelfs andere mensen zien dat mijn huid verbeterd is. Ik vind de behandeling niet pijnlijk, ik vind het juist een geruststelling dat het een methode is die al duizenden jaren bestaat.”

Iris de Vries

“Heerlijk relax qua sfeer, goeie uitleg, was genieten. Je voelt je echt welkom.” – M.H
“Serieuze en vakkundige behandeling.”

Els L

“Na een serie acupunctuur behandelingen bij Isabelle werd mijn gelaatskleur fris en gezond. Enkele fijne lijntjes verdwenen en diepere lijnen werden zachter. De donkere wallen onder mijn ogen verminderden en zelfs de poriën van mijn neus werden kleiner. Na iedere behandeling voelde ik me beter en beter, en werd ik ook rustiger. Mijn huid voelde erg zacht aan. Dankjewel Isabelle! ”–

Astrid

“Zeer klantvriendelijke en deskundiges mevrouw. Behandeling werkt heel ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Marja H-P

Samen kijken we naar wat jouw huid nodig heeft!